Le fournil se compose de trois chambres de deux personnes. La première au rez de chaussée présente une petite mezzanine au dessus de l’ancien four à pain. Les deux autres se situent au premier étage. La salle de bain possède deux douches et deux lavabos. La cuisine est dotée d’un four, d’un réfrigérateur avec freezer, d’un lave-vaisselle et des ustensiles habituels.

Attenante au fournil, une grande terrasse avec barbecue est mise à disposition.

Depuis peu, un espace wellness est également disponible.

Het Bakhuisje heeft een 3-tal kamers voor elk 2 personen. De eerste is op de begane grond en heeft een kleine mezzanine boven de achterkant van de voormalige bakoven. De 2 andere kamers liggen op de eerste etage. Die aan de voorzijde is de grootste met zicht op de boerderij en een knus zithoekje met een tafel. Het 2de kamertje boven is wat krapper maar heeft vanuit bed een prachtig zicht op de sterrenhemel. De badkamer is uitgerust met 2 douches en 2 lavabo’s. De keuken is voorzien van koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser en oven. Verder is natuurlijk bestek, pannen etc. aanwezig.

Aangrenzend aan het bakhuisje is een deel van het erf exclusief voorzien voor de gasten. Een ruime veranda biedt plaats voor het hele gezelschap. Picknicktafel en barbecue staan U ter beschikking.

Sinds kort is er ook een wellness-ruimte beschikbaar.